Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

            
    Korthårig  Collie den perfekta allround  hunden
Den här sidan är nedlagd ny hemsida

karidahlskennel.kennelsida.se  

Nyheter 2016

                               

                                                                Nyheter 2017

 

 

 

18/12

I dag säger vi Grattis till J-Kullen som fyller hela 9 år i dag, Hipp, Hipp, Hurra för er i dag!

 

30/11

I dag fick vi ett sorgligt och tråkigt telefonsamtal. Stella i M-Kullen har fått somnat in i dag pga att hon drabbades utav epilepsi. Vi tänker på matte Susanne och sörjer med henne. Sänder många kramer till dig Susanne.

 

19/9

Nu i september har vi haft några födelsedagar, Tilda blev 7 år 4/9, Nemos och  Freyjas sju valpar blev 7 år 11/9 har man varit på semester kan det bli lite sent med uppdateringar.

 

10/8

Vi har varit på collie SM. Härligt väder och en trevlig utställning. Vi ställde Nadja, Maja och Gajo alla tre fick ck. Maja blev andra bästa tik i öppen klass. Gajo vann sin klass och Nadja blev andra bästa veteran. Monika med Jassi tävlade i rallylydnadens  mästarklass.

Sedan har vi varit i Svenstavik på deras Int utställning och där blev Maja BIR och fick Cacib samt så blev hon BIG 3 i grupp 1. Nadja blev bästa veteran med ck. Gajo fick excellent.

Vi har även fått åka till veterinären med Nadja då jag hittade en knöl under bröstkorgen. Som tur visade det sig att det bara var en fettknöl som äldre damer 

kan få.

 

 

 

31/5

I dag är  en sorgens dag. Lotta, Nexas matte har meddelat oss att Nexa dog i sviterna efter en livmodersinflammation (operationen gick bra men sedan fick Nexa bukhinneinflammation). Så tråkigt att det skulle sluta så här. Vi tänker på dig Lotta, många, många kramar från oss.

 

8/5

Nu har vi äntligen varit iväg på utställning igen. Denna gång var vi i Timrå på deras offc 2 dagars utställning. Men, men har aldrig frusit så mycket, nu är vi hemma och har tinat upp och så här gick det. Lördagen ställde vi bara Gajo och då blev han BIR. På söndagen ställde vi både Maja och Gajo. Gajo blev BIM och Maja blev BIR och BIS III.Domare var Arne Foss o Peter Farell.

 

3/4

 

Monika med sin Jassi har varit och tävlat i Rättvik. Ett andra pris i freestyleklass 2 på lördag och 2 tredje pris i heelwork to music klass 2 program där de gjorde debut.  Sedan fick de en femte plats i FS 2 på söndag. Men tyvärr ingen uppflyttning i FS2 så de får fortsätta att jaga de två till som behövs för diplomet. Heja, heja!

 

20/2

Hipp, hipp hurra får våra 10 åringar i N-kulllen. Grattis till er alla,  må ni ha en fin födelsedag!


          Nadja och Nemo grattar sina syskon

 

 

31/1

Grattis M-kullen som fyller 5 år idag


.

Start

News 4/3

About us

Our dogs

Puppies

Litters

Links

Rasstandard

Guestbook

Galleri

Email

Hundar

och barn